Luomusicin WordPress nettisivut toteutti Holla Online, joka vastasi myös sivujen graafisesta suunnittelusta. Lahtelainen Holla Online auttaa yritysasiakkaitaan liiketoiminnan digitalisoinnissa. Yrityksen palveluihin kuuluvat mm. modernit verkkosivu- ja verkkokaupparatkaisut sekä verkkomarkkinoinnin konsultointi.

 

Yrityksen verkkopalvelun toteutus

Yrityksen liiketoiminnan digitalisoituessa on otettava huomioon tulevan verkkopalvelun vaatimukset. Onko tarve päivittää nettisivuilla aktiivisesti sisältöä, tarvitseeko verkkopalvelun integroitua tiiviisti muihin järjestelmiin tai haluat laittaa pystyyn yrityksellesi verkkokaupan. Holla Online löytää oikeat ratkaisut yrityksesi tarpeisiin kustannustehokkaasti ja ammattitaidolla. Verkkopalvelujen toteutuksissa Holla Online suosii lisenssivapaita, avoimeen lähdekoodiin perustuvia julkaisujärjestelmiä ja verkkokauppoja.

Holla Online toteuttaa myös täysin räätälöityjä, verkkopohjaisia ohjelmistoja yrityksille. Usein yrityksen tarpeet verkkopalvelulle ovat sen kaltaisia, mihin ei valmista ratkaisua löydy. Näissä tapauksissa on viisaampi tehdä alusta alkaen käyttötapaukseen soveltuva ohjelmisto, kuin muuttaa omia käytäntöjään tilapäisratkaisun vuoksi. Holla Online varmistaa asiakastyytyväisyyden olemalla tiiviisti yhteydessä asiakkaaseen sovelluskehityksen aikana. Tämä takaa tavoitellun lopputuloksen verkkopalvelulle.

Tutustu tästä tarkemmin tarjottaviin verkkopalveluihin »

 

Apua verkkomarkkinointiin

Yrityksen tarjoama verkkopalvelu asiakkailleen on tarpeeton, jos kukaan ei löydä sivustolle. Holla Online auttaa asiakasyrityksiään saavuttamaan verkkopalveluilleen maksimaalisen käyttämällä tehokkaasti eri markkinointitapoja verkossa, joita ovat mm. hakukoneoptimointi, hakusanamainonta, sosiaalisen median markkinointi, kumppanuusmarkkinointi, bannerimainonta ja sähköpostimarkkinointi. Lisäksi tarjottaviin palveluihin kuuluvat konversio-optimointi sekä web-analysointi.

Holla Online pyrkii löytämään asiakasyrityksilleen oikeat tavat markkinoida palveluitaan verkossa, hyödyntämään sivuille saapuva kävijäliikenne sekä saada asiakkaat palaamaan myöhemmin takaisin verkkopalveluun.

Tutustu tästä tarkemmin verkkomarkkinoinnin mahdollisuuksiin »

 

Holla Online